Άγγελοι (Angels)

Ένα ζεστό γλυκό άρωμα που εναρμονίζει χρησιμοποιώντας Μιμόζα, Γεράνι και Πορτοκάλι. Ειδικά το συστήνουμε για χαλάρωση, υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια και αισθησιακές στιγμές.

Ποσότητα : 5 mlΑντικαπνιστικό (Clean Air)
   
Εμπλουτίστε και καθαρίστε την ατμόσφαιρα με αυτό το φρέσκο άρωμα που αξιοποιεί τη Μυρτιά, τη Μέντα-Νάνα και το Λεμονόχορτο. Ειδικά κατάλληλο για το χώρο εργασίας και το αυτοκίνητο.

Ποσότητα: 5 ml 


Chocolate Kiss

Γλυκό και ακαταμάχητο άρωμα που χρησιμοποιεί Κακάο, Βανίλια, Πορτοκάλι. Το συστήνουμε για δημιουγία αρμονίας και αισθησιακής ατμόσφαιρας.

Ποσότητα : 5 mlCosmic Chi
   
Το Cosmic Chi χαρίζει ισορροπία. Αυτό το ελαφρύ, φρουτώδες άρωμα, αξιοποιεί το Περγαμόντο, το Πορτοκάλι, το Κόκκινο Μανταρίνι και τη Λιτσέα για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα αυτοπεποίθησης και ενδοσκόπησης. Το Cosmic Chi είναι το άρωμα του Feng Shui που φανερώνει τα οφέλη του Γήινου στοιχείου. Αυτά είναι η κεντρικότητα, η αυτοπεποίθηση, η ευεργετική επαφή και το αίσθημα της φροντίδας και της κατανόησης. Χρησιμοποιείται σε συντριβάνια και ηλεκτρικές αρωματικές συσκευές.

Ποσότητα: 5 ml 


Κανέλα-Πορτοκάλι (Cinnamon Orange)

Άρωμα: φρουτώδες, σαν κανέλα. Ιδιότητες: εναρμονιστικό. Κατάλληλο για το χώρο εργασίας & το καθιστικό.

Ποσότητα : 5 mlΝεραϊδοόνειρο (Elfish Dream)    

Ένα απαλό λουλουδάτο άρωμα που εναρμονίζει και ελευθερώνει το μυαλό χρησιμοποιώντας Πορτοκάλι, Λιτσέα και Γαρύφαλλο. Συστήνεται ειδικά για χαλάρωση, το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, αισθησιακές στιγμές και για να δημιουργεί μια θετική ατμόσφαιρα.

Ποσότητα: 5 ml 


Energy

Φρέσκο άρωμα που ενδυναμώνει χρησιμοποιώντας Λευκό Έλατο, Γκρέιπφρουτ και Έλατο του Όρεγκον

Ποσότητα : 5 mlGrapefruit Sage
   
Άρωμα: Φρουτώδες, φυτικό. Ιδιότητες : Δροσιστικό, αποσαφηνίζει. Συστατικά: Γκρέιπφρουτ, Φασκόμηλο, Λεμόνι.

Ποσότητα: 5 ml 


Ευτυχισμένο Πνεύμα (Happy Mind)

Ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα που διεγείρει και ανεβάζει τις αισθήσεις χρησιμοποιώντας Γκρέιπφρουτ και Γεράνι. Συστήνεται ειδικά για χώρους εργασίας, το αυτοκίνητο και το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να δημιουργεί ευχάριστη και καθαρή ατμόσφαιρα.

Ποσότητα : 5 mlKoko Vanille
   
Γλυκό και τροπικό άρωμα που χρησιμοποιεί Γεράνι, Βανίλια και Μανταρίνι. Το συστήνουμε για δημιουργία αισθησιακής ατμόσφαιρας.

Ποσότητα: 5 ml 


Orange in Love

Άρωμα: φρουτώδες. Ιδιότητες: ισορροπία, έμπνευση. Συστατικά: Βανίλια, Πορτοκάλι.

Ποσότητα : 5 mlShining Angel
   
Άρωμα: ήπιο, φυτικό. Ιδιότητες : ηρεμία, ισορροπία. Συστατικά: Λεβάντα, Ίριδα.

Ποσότητα: 5 ml 


Sweet Dreams

Γήινο, θερμό άρωμα που χρησιμοποιεί Έλατο, Λεβάντα και Μέλι. Το συστήνουμε για χαλάρωση και αίσθηση θαλπωρής.

Ποσότητα : 5 mlVelvet & Roses
   
Βελούδινο και εξωτικό άρωμα που χρησιμοποιεί Γεράνι, Βανίλια και Σανδαλόξυλο. Προτείνεται για δημιουργία αρμονίας κι αισθησιακής ατμόσφαιρας.

Ποσότητα: 5 ml 
>
>
>
>
>
Αιθέρια Έλαια
Βασικά Έλαια
Μείγματα Αιθέριων Ελαίων
Ανθόνερα
Φιλοσοφία προϊόντων
>
Αρωματισμός Χώρου
>
Αromaset
e-shop
Αρχική σελίδαΌροι χρήσης

Επικοινωνία
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ PRIMAVERA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
© 2015 PRIMAVERA LIFE HELLAS. All Rights Reserved.
Τα μείγματα της PRIMAVERA βασίζονται στις γνώσεις μας για τα οφέλη που έχουν τα αιθέρια έλαια στο σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή. Έχουν δημιουργηθεί βάση μακροχρόνιων μελετών για την επίδραση των εκχυλισμάτων των φυτών στην φυσική και συναισθηματική μας υγεία.

Η PRIMAVERA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απο μείγματα αιθέριων ελαίων. Μόνο μερικές σταγόνες αρκούν για να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Οι ηλεκτρικές αρωματικές συσκευές και τα συντριβάνια αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να γεμίσει το σπίτι σας με ενέργεια.